Mήνυμα Κώστα Τζαβάρα για τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018.

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018

Η ανακοίνωση των βαθμών των Πανελληνίων Εξετάσεων αντιπροσωπεύει το πρώτο μεγάλο βήμα στον ακαδημαϊκό στίβο για τα παιδιά μας αλλά και την επιβράβευση των κόπων τους, της εντατικής προσπάθειας και της επιμονής τους στο στόχο της γνώσης.

Θέλω να συγχαρώ θερμά τους μαθητές και της μαθήτριες της Ηλείας που με τις βαθμολογίες τους επέτυχαν τον στόχο της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις της επίπονης προετοιμασίας. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν στους γονείς και τους καθηγητές τους, που στάθηκαν συμπαραστάτες των προσπαθειών τους και κόπιασαν μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Αλλά και όσοι όμως από τους νέους μας δεν έφεραν τα επιθυμητά για αυτούς αποτελέσματα, δεν πρέπει να απογοητεύονται και να παρεκκλίνουν από τη προσπάθεια να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, παρά με ανανεωμένη διάθεση, πίστη στις ικανότητες τους και επιμονή να προσπαθήσουν ξανά για την επιτυχία.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους της, την επιμονή τους στα όνειρά τους και τις ιδέες τους αλλά και την προσήλωσή τους στον διαρκή αγώνα για τη γνώση. Αυτοί είναι η ελπίδα του τόπου μας για προκοπή και ανάπτυξη.

Κώστας Τζαβάρας
Βουλευτής Ηλείας
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet