ευχετήριο μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις ψυχές μας με το νόημα μιας Νέας Ζωής

Η Ανάσταση του Χριστού στην κορύφωση του θείου Πάθους δεν αποτελεί απλά την αναγγελία της νίκης Του επί του θανάτου, αλλά και μια πρόσκληση προς όλους μας να γίνουμε συμμετέχοντες και κοινωνοί στον θείο αγώνα για την επικράτηση της καταλλαγής, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης.

Ειδικά στη δύσκολη περίοδο της βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης αλλά και της κρίσης των θεσμών που περνά ο τόπος μας, το αναστάσιμο μήνυμα της νίκης της δικαιοσύνης πάνω στην αδικία, της αλήθειας πάνω στο ψέμα, της ζωής πάνω στον θάνατο ας είναι το ανέσπερο φως που θα οδηγεί τα βήματά μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι ολόψυχα η Ανάσταση του Θεανθρώπου να πλημμυρίσει με αγάπη τις καρδιές μας και να γεμίσει το μυαλό και τις ψυχές μας με το νόημα μιας Νέας Ζωής που, πέρα από την απελπισία, θα έχει τη δύναμη να δημιουργεί το μέλλον που έχουμε όλοι ανάγκη με βάση το μέτρο, τη λογική και την αλήθεια.

Με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και προσωπική ανάταση, εύχομαι σε κάθε Ηλεία και Ηλείο συμπατριώτη μου Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Κώστας Τζαβάρας
Βουλευτής Ηλείας
Νέα Δημοκρατία

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet