Πολιτική Εκδήλωση -Ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Τζαβάρα

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2007

Το Σάββατο η μεγάλη πολιτική εκδήλωση στον Πύργο

Ομιλία του  υποψήφιου Βουλευτή  ΚΩΣΤΑ  ΤΖΑΒΑΡΑ για τα τρια χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ
Η συμπλήρωση τριών χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ αποτελεί το αντικείμενο της μεγάλης πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει το Σάββατο το απόγευμα τις 7.30 ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Τζαβά-ρας.
Η εκδήλωση, θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΙΟΝΙΟΝ» στον Πύργο και αναμένεται να την παρακολουθήσουν φορείς, πολιτικοί παράγοντες του τόπου, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και πολλοί κάτοικοι του Νομού που θα ακούσουν τον υποψήφιο βουλευτή στην ανάλυση των δεδομένων και των υπολοίπων στοιχείων της διακυβέρνησης από την φιλελεύθερη παράταξη.

Ο κ. Τζαβάρας ήδη στις συνομιλίες του με τους πολίτες σχολιάζει θετικά τον μέχρι τώρα κυβερνητικό απολογισμό δηλώνοντας ότι έχει διανύσει μια ουσιαστική πορεία προς το αύριο, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, κόντρα σε παλιές τακτικές και νοοτροπίες κάτι που όπως αποδεικνύεται αποδέχονται και επιδιώκουν οι συμπατριώτες μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Οι ίδιοι οι πολίτες, εξάλλου, έχουν δώσει και δίνουν καθημερινώς την απάντηση τους σε όσους προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη τους θέλοντας να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας, την στείρα αντιπολιτευτική τακτική, την οξύτητα και την πόλωση.

Είναι κρίμα όμως διότι δεν αντιλαμβάνονται ότι όλα αυτά που επιχειρούν κατασκευάζοντας αίολα προσχήματα, ανήκουν στο παρελθόν. Η ΝΔ παίρνοντας την εντολή διακυβέρνησης του τόπου πριν τρία χρόνια, σταθερά σε ότι υποσχέθηκε έχει ανοίξει τον δρόμο του μέλλοντος δίνοντας τώρα πλέον έμφαση στην «ώρα της Περιφέρειας».

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν το αποτελεσματικό έργο της κυβέρνησης. Η εντυπωσιακή μείωση του ελλείμματος, η καταπολέμηση της ανεργίας, η αύξηση του αφορολόγητου, τα νέα επενδυτικά σχέδια, η συντονισμένη αποτελεσματική παρέμβαση στον τουρισμό, η αύξηση των κοινωνικών δαπανών, ο περιορισμός των πανωτοκιών, το ΕΚΑΣ κλπ δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Βεβαίως προβλήματα υπάρχουν και οι δυσκολίες ενόψει και νέων μεταρρυθμίσεων είναι μεγάλες. Οι πολίτες όμως εμπιστεύονται μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση που μιλά την «γλώσσα της αλήθειας», διακρίνεται από κοινωνική ευαισθησία και είναι έτοιμη για τα επόμενα αναπτυξιακά βήματα της χώρας.




Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet