Eυχετήριο μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα για το Νέο Έτος 2018

Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

Καθώς υποδεχόμαστε το Νέο Έτος 2018 αφήνουμε πίσω μας μια ακόμα δύσκολη χρονιά, τόσο για τη χώρα μας όσο και για τον καθένα από εμάς. Στην ανατολή της κάθε νέα χρονιά μας  γεμίζει ελπίδα και προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον, μας επιτρέπει να επανασχεδιάσουμε προς το καλύτεροστόχους και πορείες που μας οδήγησαν σε αδιέξοδα, αλλά και να δούμε απολογιστικά τη χρονιά που πέρασε.

Το 2017 για μια ακόμα φορά δεν έφερε στον λαό μας ούτε ανάπτυξη, ούτε ευημερία, ούτε βελτίωση στην καθημερινότητα της διαβίωσης μέσα στην βαθιά οικονομική κρίση. Χάθηκε και αυτό μέσα σε μεγαλύτερα ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε ακόμα περισσότερους φόρους και εισφορές, σε βαθύτερη κατάρρευση των θεσμών και σε πολιτικές επιδομάτων, αντί για νέες δουλειές.

Ελπίζω το 2018 να σηματοδοτήσει επιτέλους το ξεκίνημα εκείνο των αλλαγών που περιμένουμε όλοι μας, αλλαγών πολιτικών και οικονομικών που θα φέρουν την Ελλάδα αλλά και την Ηλεία μας σε μια νέα εποχή αισιοδοξίας και ανάπτυξης, σε μια εποχή που η χώρα θα κυβερνάται με όρους αλήθειας και σοβαρότητας και όχι με μικροπολιτικές επιλογές, ψέματα και ψευδαισθήσεις.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ηλείο συμπατριώτη μου υγεία, οικογενειακή ευτυχία και δημιουργικότητα! Ας είναι το 2018 μια χρονιά πραγματικής ευημερίας και προόδου για την Ελλάδα, την Ηλεία και τον καθένα από εμάς!

Καλή Χρονιά!
Κώστας Τζαβάρας
Βουλευτής Ηλείας
Πρώην Υπουργός Πολιτισμού
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet