Κώστας Τζαβάρας:Ιεραρχούμε τις ανάγκες. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες. Εφημερίδα "Πατρίς"

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2007

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ κ. Κώστας Τζαβάρας  για μια ακόμη φορά  σε δημοτικά διαμερίσματα  του Δήμου  Σκυλλόυντος επισήμανε τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής ,

Στο  Δήμο Σκυλλούντος και την ευρύτερη περιοχή οι προοπτικές και οι δυνατότητες αναπτυξιακών παρεμβάσεων είναι σημαντικές . Αρκεί να τις δούμε στη βάση της ιεράρχησης έργων που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών , στην προστασία του περιβάλλοντος , στην αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου και πάνω απ΄ όλα στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που έχει ο τόπος . Τα ανωτέρω τόνισε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ   κ. Κώστας Τζαβάρας ο οποίος σήμερα θα περιοδεύσει στην περιοχή και θα μιλήσει με τους κατοίκους.

Ο κ. Τζαβάρας δήλωσε μεταξύ άλλων τη συμβολή που οφείλει να έχει η Πολιτεία κυρίως στα ζητήματα του οδικού δικτύου , ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αγροτικό τομέα πάνω στον οποίο βασίζεται το εισόδημα αρκετών κατοίκων του συγκεκριμένου δήμου.

Για μια ακόμα φορά ο κ. Τζαβάρας έδειξε προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στον Αλφειό ποταμό και τους κινδύνους που υπάρχουν αν δεν ληφθούν μέτρα τουλάχιστον αντιπλημμυρικής προστασίας . Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ίδιος έχει παρέμβει στον περιφερειάρχη για το θέμα αυτό, ζητώντας τις ανάλογες χρηματοδοτήσεις για να προχωρήσουν τέτοιου είδους έργα.

Ο κ. Τζαβάρας στις σημερινές επαφές του με τους κατοίους ,θα συζητήσει με τους συμπατριώτες του και άλλα ζητήματα , όπως αυτά προκύπτουν μέσα από τις καθημερινές ανάγκες και διαπιστώσεις.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet