Κώστας Τζαβάρας:Με το σπαθί του ο Κόροιβος Αμαλιάδας παραμένει στην Α1

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες και τον προπονητή του Κοροίβου για την σημαντική και κρίσιμη επικράτησή του απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, μια επικράτηση που σφράγισε την παραμονή του για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα «μεγάλα σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ. Ήταν ένας πραγματικός άθλος που οφείλεται στο υψηλό αγωνιστικό φρόνημα και την προσπάθεια των παικτών και της προπονητικής ομάδας.

Συγχαρητήρια βεβαίως αξίζουν και στην Διοίκηση της ομάδας και σε όλη την οικογένεια του Κοροίβου, που έχουν αφοσιωθεί με κάθε τρόπο στην ενίσχυση και την υποστήριξη της ομάδας, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας, που έχει αγκαλιάσει την ομάδα, την στηρίζει σε κάθε αγώνα της εντός και εκτός έδρας, αποτελώντας πάντα τον έκτο παίκτη της και δίνοντας με τον ενθουσιασμό του την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια της.

Οι παίκτες του Κοροίβου έδειξαν ότι διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και το πάθος που χρειαζόταν για την νίκη, μια νίκη που τους ανήκει δικαιωματικά και που απέδειξε περίτρανα ότι η ομάδα της Αμαλιάδας δεν βρίσκεται τυχαία στην BasketLeague, αλλά είναι εκεί για να μείνει, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά και τα φαβορί.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet