Κώστας Τζαβάρας: Από καρδιάς εύχομαι σε κάθε Ηλείο συμπατριώτη μου υγεία και οικογενειακή ευτυχία....

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Στην ανατολή του νέου έτους 2017 είναι κοινή η αίσθηση ότι η χρονιά που φεύγει βύθισε την χώρα μας ακόμα περισσότερο στην κρίση, επιδείνωσε την οικονομία και δυσκόλεψε την καθημερινότητα όλων μας.

Το 2016 δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του λαού μας, που βρέθηκε αντιμέτωπος με νέα ψέματα, νέους φόρους και εισφορές, τη στάση πληρωμών του Δημοσίου και τη διόγκωση του πελατειακού κράτους, αλλά ούτε και στις προσδοκίες της Ηλείας, που βίωσε ξανά την απόλυτη κυβερνητική αναλγησία και έλλειψη ενδιαφέροντος για τις ζωτικές υποδομές της αλλά και για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις και τους αγρότες της.Ας το αφήσουμε πίσω μας και ας ατενίσουμε την νέα χρονιά με αισιοδοξία.

Ελπίζω το 2017 να φέρει ένα νέο, καλύτερο ξεκίνημα για την Ελλάδα και την Ηλεία, χωρίς άλλα ψέματα και εθνικούς ευτελισμούς, ένα ξεκίνημα ανάπτυξης και προόδου, βασισμένο μόνο στην αλήθεια και την πραγματική αγάπη για την πατρίδα.

Ας γίνει η νέα χρονιά με την βοήθεια όλων μας αφετηρία εξελίξεων, που θα οδηγήσουν σε μια πολιτική αλλαγή για την ανατροπή ενός καθεστώτος, που έχει οδηγήσει σε ασφυξία την κοινωνία, την οικονομία αλλά και την ίδια την δημοκρατία.

Μια πολιτική αλλαγή που θα δικαιώσει τις προσπάθειες του ελληνικού λαού για ένα καλύτερο μέλλον, με μια νέα κυβέρνηση που θα αγωνιστεί με όρους αλήθειας και σοβαρότητας για τη τελική έξοδο από την κρίση και την δυστυχία που περνά η χώρα.

Από καρδιάς εύχομαι σε κάθε Ηλείο συμπατριώτη μου υγεία και οικογενειακή ευτυχία και το 2017 να είναι μια χρονιά ευημερίας και ανάτασης για όλους μας!    


Κώστας Τζαβάρας

Βουλευτής Ηλείας
Πρώην Υπουργός Πολιτισμού

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet