Κώστας Τζαβάρας: Προβάδισμα της Ν.Δ σύμφωνα με δυο δημοσκοπήσεις

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσκοπήσεις  που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα η Ν.Δ.  έχει προβάδισμα  έναντι του ΠΑΣΟΚ κατά 1,5% και κατά 1,6%.

Συγκεκριμένα , στη δημοσκόπηση που διενήργησε η Μέτρον Ανάλυσις για λογαρισμό του ΑΝΤ1 καταγράφεται προβάδισμα της ΝΔ με 1,5%

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 31%, το ΠΑΣΟΚ 29,5%, το ΚΚΕ 7%, Ο ΣΥΝ 4,3%, ο ΛΑ.Ο.Σ 3,5%, ενώ το 2,5% δηλώνει ότι θα ψήφιζε άλλο κόμμα. Οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 9,1%, ενώ 4% απαντά Δεν γνωρίζω Δεν απαντώ, 6,8% λέει ότι θα ψηφίσει Ακυρο ή Λευκό, και δεν θα ψήφιζε το 2,2%.

Στη δημοσκόπηση της GPO για το Μega η ΝΔ προηγείται με 1,6%.

Στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν: ΝΔ: 36,2%, ΠΑΣΟΚ: 34,6, ΚΚΕ: 7,1%, ΣΥΝ: 4,2%, ΛΑΟΣ: 4,6%. Ποσοστό 5,8 των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε άλλο κόμμα και 7,5% δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο Κώστας Καραμανλής συγκεντρώνει 46,6% και ο Γιώργος Παπανδρέου 32,9%.

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ συγκεντρώνει 58,5% και το ΠΑΣΟΚ 22,2%.

Σχετικά  με τις  πρώτες  δημοσκοπήσεις  μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος  Βουλευτής της Ν,Δ  Κώστας Τζαβάρας ανέφερε ότι η Ν.Δ  είναι  αναμφίβολα το κόμμα που συνεχίζει να εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός .

 Συνεχίζοντας ο Κώστας Τζαβάρας τόνισε ότι   ο Κώστας Καραμανλής  παραμένει στη συνείδηση  όλων μας   ,ως  ο μεγάλος  ηγέτης  , που θα την οδηγήγηση την Ν.Δ στη μεγάλη νίκη της 16 Σεπτεμβρίου,   για  να συνεχίσει ο Κώστας Καραμανλής να είναι και πάλι  Πρωθυπουργος για την  ολοκλήρωση της μεταρρυθμιστικής πορείας  κάνοντας πράξη της δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet