Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκδήλωση του Τομεάρχη Δικαιοσύνης, βουλευτή Ηλείας, κ. Κώστα Τζαβάρα

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές,

Με μεγάλη χαρά χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωσή σας.

Σε μια εποχή που η παράταξή μας δίνει έναν μεγάλο αγώνα για να γυρίσει η χώρα σελίδα, η δική σας παρουσία είναι το μεγάλο μας στήριγμα.

Η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είστε εσείς.
Εσείς κρατάτε  την παράταξη όρθια στα δύσκολα.
Εσείς βάλατε πλάτη όποτε χρειάστηκε για να μένει η Νέα Δημοκρατία πυλώνας σταθερότητας και δύναμη ελπίδας για τον τόπο.

Σας θεωρώ φίλους και συνεργάτες.
Πολύτιμους συνοδοιπόρους σε μια μεγάλη προσπάθεια που οδηγεί σε μια καλύτερη μέρα για την παράταξή μας και κυρίως για την πατρίδα μας.

Στην προσπάθεια αυτή, όμως, δεν είμαι μόνος.
Έχω τη χαρά να έχω μαζί μου ικανότατους συνεργάτες, όπως ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος με τη δράση του εντός και εκτός Βουλής συμβάλλει σημαντικά στον κοινό μας αγώνα.

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,
Ζούμε την εποχή των διαψεύσεων και της αποκαθήλωσης.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέβηκε στην εξουσία δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις. Σήμερα καταρρέει υπό το βάρος της αποτυχίας της. Μόνο που συμπαρασύρει μαζί της τη χώρα.

Τα προβλήματα τα ζείτε καθημερινά.
Η υπερφορολόγηση τσακίζει επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Η έλλειψη ρευστότητας στεγνώνει την αγορά. Ιδεολογικές αγκυλώσεις εμποδίζουν την ανάπτυξη. Η υγεία υποβαθμίζεται. Κυβερνητικές παρεμβάσεις πλήττουν το επίπεδο δημοκρατίας που επί χρόνια έχουμε κατακτήσει.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βλέπουν τη ζωή τους να υποβαθμίζεται καθημερινά από μία ανίκανη και αποτυχημένη Κυβέρνηση που ανέβηκε με ψέματα και κρατιέται με ψέματα.

Φίλες και φίλοι,
Ο λόγος για τον οποίο η Νέα Δημοκρατία επιμένει στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών δεν είναι κάποια δική μας υπέρμετρη φιλοδοξία. 

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η διακυβέρνηση του τόπου σε τόσο δύσκολες ώρες συνεπάγεται μεγάλες ευθύνες και όχι εφήμερα προνόμια.

Όμως η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Η Ελλάδα χρειάζεται μια νέα και αποτελεσματική Κυβέρνηση που θα εφαρμόσει διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και το κράτος, για να πάρει και πάλι μπρος η χώρα.

Έχουμε και το πρόγραμμα και την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να κάνουμε όλα όσα πρέπει για να γυρίσει η χώρα σελίδα, για να επιστρέψει η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση στον τόπο μας.

Έχουμε προτείνει στους πολίτες τη Συμφωνία Αλήθειας και τον οδικό χάρτη εξόδου της χώρας από την κρίση.
Μια Συμφωνία Αλήθειας που στηρίζεται στο τρίπτυχο: Λιγότεροι φόροι, λιγότερες δαπάνες, αποτελεσματικότερο κράτος.

Σε αυτό τον αγώνα σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet