Κώστας Τζαβάρας: Πρόσκληση διοργάνωσης ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης και ομιλίας στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Με τηνΚυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σταθεράαπούσακαι αδιάφορη απέναντι στα μεγάλα προβλήματα και τις ανάγκες της Ηλείας ο βουλευτής Ηλείας και πρώην υπουργός Πολιτισμού  Κώστας Τζαβάρας διοργανώνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση και ομιλία με τίτλο «Η αλήθεια είναι ελπίδα» το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 μμ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο, Μανωλοπούλου 31.

Η Ηλεία συνεχίζει να οδεύει στην εγκατάλειψη και την υποβάθμιση που την καταδίκασαν τα απροκάλυπτα ψέματα, ο εμπαιγμός, η ασυνέπεια και ο ξεδιάντροπος κυνισμός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το μόνο που κατόρθωσε τα τελευταία δύο χρόνια αυτή η Κυβέρνηση του ψέματος και της υποκρισίας είναι να στραγγαλίσει με την αδιαφορία της τον ασύγκριτο παραγωγικό δυναμισμό της Ηλείας στον πρωτογενή τομέα, να εξανεμίσει με την έλλειψη ενδιαφέροντος της κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια στο νομό και να οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ακύρωση το ζωτικό για όλους μας έργο του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος.

Ένα έργο για το οποίο αγωνιστήκαμε και καταφέραμε το 2014 να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότησή του από την Ε.Ε. και να το δημοπρατήσουμε ενιαίο και το οποίο, ανο κ. Σπίρτζης και η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ακύρωνε τον διαγωνισμό για να διευκολύνει με την τμηματική δημοπράτησή του τη συμμετοχή των κομματικών του φίλων, χωρίς καν βέβαια να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση, σήμερα θα ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Ένα έργο το οποίο ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι η Κυβέρνηση του θα υλοποιήσει αφού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για την ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κώστας Τζαβάρας θα αναφερθεί στους 21 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ασκώντας κριτική πεπραγμένων τόσο σε γενικό όσο κυρίως σε επίπεδο Ηλείας, με ιδιαίτερη αναφορά στην εγκατάλειψη των μεγάλων έργων του νομού, στην απομόνωση της περιοχής μας αλλά και στην οικονομική καχεξία των δύο τελευταίων χρόνων που βιώνει η Ηλεία, λόγω έλλειψης αναπτυξιακού προγράμματος και ουσιαστικού ενδιαφέροντος από πλευράς της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 

Facebook Twitter Flickr Youtube Rss
Created by e-dinet